KONTENT VIKEND sa Verom
u Ludus Hub-u

21. i 22. oktobar (UŽIVO)
28. i 29. oktobar (ONLINE)

O radionici

Đaci se prvog septembra vraćaju u školske klupe, a i mi u naše, preduzetničke. Svi mi koji vodimo biznis profile i kreiramo sadržaj znamo šta nam treba. 
 
Želimo da nam se razjasni šta su nam prodajni ciljevi, šta su sledeći koraci, koje konkretne akcije ćemo preduzeti. 
 
U skladu sa tim da imamo strukturu za sadržaj
 
Da ne lutamo u mraku nego da je vođenje našeg profila zaista VOĐENO. Da postovanje nije plod trenutka, nego strategije. 
 
Da nismo dosadni, pre svega sebi, pa ni pratiocima.
 
Da imamo „na lageru“ scenarije za videe i storije sa kojima ćemo krenuti u jesen. Da je kreativa proizašla iz dubokog promišljanja o svom biznisu i ciljnij grupi.
 
Sa ciljem da odgovori na ove potrebe nastala je ideja o KONTENT VIKEDNU u Ludus Hub-u

Radionica će se odvijati dva dana, oba dana od 9h do 15h,
u Ludus Hub-u, Glavna 53, Zemun.

Prvi dan 2.9.

ANALIZA I STRATEGIJA 💡

Svaki kreativni sadržaj koji je uspešno taknuo ciljnu grupu, bio vredan, autentičan i prodajan, plod je duboke samoanalize. Za pravu kreativu (a za nas biznis profile „kreativno je ono što i prodaje“) potrebano je slojevito poznavanje sebe, onoga što nudimo, onoga što nam nedostaje, kao i onih kojima se obraćamo.
 
Zato ne radimo odmah plan kontenta i kreativne ideje.
 
Prvi dan sve vreme radimo samoanalizu. Analiziramo svoj profil, svoje pratioce, svoju ponudu. Postavljamo cilj. Pitamo se zašto i zašto ne. Dolazimo do odgovora koji su u nama i pred nama, ali možda se nismo pitali prava pitanja.
 
Analiziramo sopstvenu analitiku i prodaju. Dolazimo do zaključaka koji nam daju strateško usmerenje.
 
Metode koje koristim ovog dana su najbolji delovi mojih ranijih radionica – Točak Instgrama i Instagram Master. Na kraju prvog dana imaćete cilj, imaćete jasnu sliku o tome u kom smeru da se kreće vaš profil u narednom periodu i znaćete vrlo dobro koje su praznine koje treba popuniti daljim radom.

Drugi dan 3.9.

KONTENT PLAN 🚀

Dolazimo do zabavnijeg dela. Ceo dan ćemo raditi samo na idejama za videe i storije na vašem profilu, ali na osnovu strategije koju ste postavili, na osnovu vašeg cilja i analize profila.
 
Daću vam „mustru“ koju ćete morati popuniti za sebe. Biće i kreativnih igara, rada u parovima, mog direktnog komentara i ideja za svakog od vas, zvaćemo u pomoć i ChatGPT.
 

Za koga je ova radionica?

Ova radionica je za one koji su već prošli Ludus Akademiju. Na ovoj radinici nema mesta za osnove, neće biti reči o tome za šta služi stori, a za šta reel video, niti ćemo se baviti time kako se edituje video. To se prolazi na Ludus Akademiji i ova radionica je namenjena „zrelijoj“ ekipi, koja ima vrlo temeljno osnovno znanje, iskustvo postovanja, zna svoju ciljnu grupu, razume svoju ponudu.

Kao i uvek, pozvani su i uslužni i proizvodni profili koji rade po principima za koje se zalaže Ludus Akademija.

UŽIVO

KONTENT VIKEND sa Verom uživo u Ludus Hub-u

36.400 rsd / 310 e

ONLINE

KONTENT VIKEND sa Verom
Zoom radionica

36.400 rsd / 310 e

Milos Stevanovic PR LUDUS
Džona Kenedija 31v,
Novi Beograd
PIB: 109608275
MB: 64301667

Zapratite nas