Opšti uslovi poslovanja

Osnovni podaci o firmi:
Miloš Stevanović PR Računarsko programiranje LUDUS Beograd (Novi Beograd)
Džona Kenedija 31v, Novi Beograd 11070
Delatnost: Računarsko programiranje
Šifra delatnosti: 6201
Matični broj: 64301667
PIB: 109608275
Web adresa: https://ludusdigital.com
Kontakt telefon: +381 64 121 77 37
Email: [email protected]

Dodatne informacije o proizvodu
Detalji o proizvodu, sadržaju, nameni i ostale informacije mogu se pronaći u tekstu na stranici samog proizvoda.

Cena
Sve cene proizvoda su iskazane u dinarima (RSD). Ukoliko je došlo do sniženja cene, prikazana je i prethodna cena koja je precrtana, kao i nova važeća cena.

Cene svih proizvoda se formiraju i menjaju u skladu sa poslovnom politikom, bez obaveze prethodne najave.

Molimo da imate u vidu da se trenutak potvrde kupovine može odvijati i nekoliko dana nakon što proizvod bude dodat u korpu. Iz tog razloga, sve cene proizvoda u korpi će biti ažurirane u trenutku potvrde kupovine. Kako biste bili sigurni u konačnu cenu koja će biti obračunata, molimo vas da proverite specifikaciju prilikom potvrde kupovine.

Izjava o konverziji
Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Unos podataka za isporuku
Prilikom potvrde kupovine, molimo kupce da unesu tačne podatke, uključujući ime i prezime, adresu (ulica i broj), kontakt telefon i e-mail.

Svi podaci o kupcima se prikupljaju, čuvaju i obrađuju u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Više informacija možete pronaći u našoj Politici zaštite kupaca.

Plaćanje
Kupci mogu izvršiti plaćanje na sledeće načine:

  • Onlajn plaćanje platnim karticama
  • Plaćanje putem PayPal-a
  • Plaćanje putem uplatnice

Za plaćanje platnim karticama Maestro, Visa, MasterCard, Dina i American Express sarađujemo sa Banca Intesa AD Beograd. Plaćanje se obavlja na posebnoj stranici putem unosa podataka sa vaše platne kartice.

Nakon unosa podataka o kartici i potvrde plaćanja, transakcija će biti autorizovana od strane banke, što potvrđuje da je vaša porudžbina odobrena i da je u procesu pripreme za isporuku.

U skladu sa Ugovorom sa Banca Intesa ad Beograd, procesorom platnih kartica, podaci o platnim karticama koje kupac unosi prilikom plaćanja neće biti dostupni našem sistemu ni u jednom trenutku.

Sva plaćanja će biti izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Iznos koji će biti zadužen na vašoj platnoj kartici biće prikazan u vašoj lokalnoj valuti prema konverziji koju vrše kartičarske organizacije, a koja nam u trenutku transakcije nije poznata. Molimo za razumevanje ukoliko dođe do manjih razlika u odnosu na originalnu cenu koja je navedena na našem sajtu.

Dostava proizvoda
Proizvodi koji se dostavljaju putem virtuelne isporuke, kao što su online kursevi na platformi Ludus Akademija dostupnoj na adresi https://ludusakademija.com, biće isporučeni najkasnije u roku od 24 sata od evidentirane uplate. Kupcima će biti omogućeno korišćenje poručenih proizvoda.

Izmena i otkaz porudžbine
Kupci imaju mogućnost izmene ili potpunog otkazivanja porudžbine u bilo kom trenutku nakon potvrde porudžbine do trenutka početka korišćenja online kurseva, bez dodatnih troškova. Ukoliko želite izvršiti izmenu ili otkaz porudžbine, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na adresu k[email protected].

Politika reklamacije
Ukoliko niste zadovoljni poručenim proizvodom koji vam je omogućen za korišćenje, imate pravo da uložite žalbu ili reklamaciju u roku od 15 dana od dana početka korišćenja. Reklamaciju možete prijaviti putem e-maila na adresu [email protected].

Molimo da u reklamaciji navedete sledeće informacije: vaše identifikacione podatke (ime, prezime, e-mail adresa koju ste koristili pri porudžbini), broj porudžbine i detaljan opis razloga reklamacije.

Ludus Akademija će odmah po prijemu reklamacije preduzeti korake za rešavanje iste. U skladu sa sadržajem reklamacije i potrebom za dodatnom proverom, rok za odgovor na reklamaciju je 7 dana od dana prijema reklamacije.

Nakon prihvatanja reklamacije i utvrđivanja da su ispunjeni gore navedeni uslovi za reklamaciju, Ludus Akademija će, uz vašu saglasnost, izvršiti zamenu proizvoda. Ukoliko želite povraćaj novca, Ludus Akademija će izvršiti povraćaj na isti način na koji je izvršena uplata, u celosti iznosa koji je plaćen za proizvod.

Naša osnovna vrednost prilikom rešavanja reklamacija je briga o zadovoljstvu naših kupaca.

Zaštita intelektualne svojine
Molimo kupce da ne dele pristup platformi Ludus Akademija i snimcima radionica sa drugim osobama, kako bismo poštovali etiku, autorska prava i zaštitu intelektualne svojine.

Zaštita privatnosti kupaca
Svi prikupljeni, obrađeni i čuvani podaci o kupcima se strogo pridržavaju važećih zakonskih regulativa (Zakon o zaštiti podataka o ličnosti). Prilikom registracije kupaca, tražimo samo neophodne osnovne podatke i informacije potrebne za uspešnu realizaciju naše usluge. Dodatne informacije koje su opcionalne koristimo radi boljeg informisanja i kreiranja personalizovanih ponuda. Kupci u svakom trenutku mogu izmeniti ili obrisati svoje podatke, kao i zatražiti brisanje svih ličnih podataka koje smo prikupili i čuvamo u našem sistemu. Svi podaci o kupcima i porudžbinama se pažljivo čuvaju i pristup imaju samo zaposleni kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla. Svi zaposleni i poslovni partneri koji imaju pristup tim podacima odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o zaštiti privatnosti
U ime Ludus Akademije obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Ludus Akademije i Ludus-a (kao i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa AD Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj novca
U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Ludus Akademija je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o PDV-u
Miloš Stevanović PR Računarsko programiranje LUDUS Beograd (Novi Beograd) nije u sistemu PDV-a.

Zahvaljujemo vam na korišćenju naših usluga i upoznavanju sa Uslovima prodaje. Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte putem mejla na [email protected]. Radujemo se vašoj podršci i želimo vam uspešnu kupovinu na platformi Ludus Akademija na adresi https://ludusakademija.com.

Milos Stevanovic PR LUDUS
Džona Kenedija 31v,
Novi Beograd
PIB: 109608275
MB: 64301667

Zapratite nas